Σημειώστε ότι οι παρακάτω προτάσεις αποτελούν ανεξάρτητες πρωτοβουλίες με τις οποίες το Little Big House δεν έχει καμία οικονομική συνεργασία. Για να μπορέσει να συμμετέχει κάποιος σε αυτές θα χρειαστεί να επικοινωνήσει απευθείας με εκείνες.

  • Dot2dot. Είναι ένα συλλογικό εγχείρημα μίας διεπιστημονικής και πολυτάλαντης ομάδας ανθρώπων, οι οποίοι προσφέρουν ξεχωριστές, θεματικές ξεναγήσεις και εναλλακτικές πορείες. Μπορούν να δημιουργήσουν και εξειδικευμένες ξεναγήσεις για ομάδες ή εκπαιδευτικά προγράμματα. http://www.dot2dot.gr/en/
  • Eat & walk. Είμαι μια ομάδα που λατρεύει τις γεύσεις. Κάποιος μπορεί πραγματικά να γευτεί τα καλύτερα στη Θεσσαλονίκη με την καθοδήγησή τους και τη γνώση τους.

http://www.eatandwalk.gr/

  • Street Art in Thessaloniki. Είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων , η οποία εκφράζεται από την αστική κουλτούρα του δρόμου και προσφέρει μοναδικές ξεναγήσεις στις νόμιμες και παράνομες τοιχογραφίες και στα γκράφιτι της πόλης.

http://www.streetarttours.gr/

  • Epiculiar. Είναι μία ομάδα χαρισματικών ντόπιων που επιθυμούν να δελεάσουν τους επισκέπτες με τις αληθινές χαρές της καθημερινότητας στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα τους μεταδίδουν την ιστορία της πόλης. Δοκιμές τοπικών οίνων και ιστιοπλοϊκές ξεναγήσεις, είναι κάποιες από τις ιδιαίτερες ξεναγήσεις τους.

https://www.epiculiar.tours/

  • Lets Meet in Thessaloniki. Αυτή η ενθουσιώδης ομάδα προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσει κάποιος την πόλη ποδηλατώντας. Προσφέρουν πολλές διαφορετικές διαδρομές και μπορούν να οδηγήσουν ομάδες έως 15 άτομα.

https://www.meetinthessaloniki.eu/en/

  • Run Thessaloniki. Είναι μια πρωτοβουλία ατόμων που αγαπούν το τρέξιμο και έχουν βρει τις πιο καταπληκτικές διαδρομές μέσα στην πόλη. Ακολουθώντας τους ανακαλύπτεις την πόλη τρέχοντας.

http://runthessaloniki.com/#top

  • Cycle Safari. Είναι μία ομάδα ανθρώπων που αγαπούν το ποδήλατο και σχεδίασαν μια πλειάδα ποδηλατικών διαδρομών για κάθε γούστο.

https://www.cyclesafari.gr/en/about-us

  • Run Hike. Προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο να ανακαλύψει κάποιος τη Θεσσαλονίκη. Πολλές, διαφορετικής δυσκολίας, διαδρομές μπορούν να επιλεχθούν.

http://runhike.gr/en

Add a comment