Οι παρακάτω δραστηριότητες πραγματοποιούνται σε πανέμορφους προορισμούς σε κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη.

  • Ημερήσια εκδρομή στον Όλυμπο και Κατάβαση φαραγγιού. Η ομάδα της Baseline έχει όλη την εμπειρία και την γνωστική και τεχνική επάρκεια για να μπορεί να προσφέρει τη πιο δημοφιλή δραστηριότητα στο Tripadvisor, με διθυραμβικές αξιολογήσεις από όλο τον κόσμο. Αν θέλετε να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία ζωής εμπιστευτείτε τους!

https://www.baseline.gr/canyoning

  • Θαλάσσιες εκδρομές με καγιάκ στη Χαλκιδική. Οι μαγευτικές δραστηριότητες αυτής της ομάδας πραγματοποιούνται στην πανέμορφη παραλία της Βουρβουρού, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Η τοποθεσία είναι ιδανική για κάθε είδους θαλάσσια δραστηριότητα.

https://www.seakayakhalkidiki.gr/

  • Δραστηριότητες στην Άθυτο. Με αφετηρία το πιο γραφικό χωριό της Χαλκιδικής μπορεί κάποιος να συμμετάσχει σε κεφάτες καλοκαιρινές δραστηριότητες όπως ιστιοπλοϊκές ημερήσιες εκδρομές.

http://afitosactivities.com/

  • Tripway. Αυτή η εκπληκτική ομάδα οργανώνει καθημερινές ημερήσιες εκδρομές στους πιο ενδιαφέροντες και περιζήτητους προορισμούς σε καταπληκτικές τιμές με τη δυνατότητα μεταφοράς από το Little Big House.

http://www.tripway.gr/en

  • Ammon Express. Αυτό το υπέροχο εγχείρημα προσφέρει έναν απλό και ξεκούραστο τρόπο για να επισκεφτεί κάποιος τους πιο δημοφιλείς προορισμούς από τη Θεσσαλονίκη. Τα Μετέωρα, η Βεργίνα, η Πέλλα, η Έδεσσα, η λίμνη Κερκίνη και ο Όλυμπος είναι μόνο κάποιοι από τους προορισμούς στους οποίους μπορεί να μεταφερθεί κάποιος με σύγχρονα μίνι λεωφορεία που αναχωρούν από το κέντρο της πόλης.

https://www.ammonexpress.gr/en/

  • Green Oliver. Αυτή η δυνατή και έμπειρη ομάδα είναι ταγμένη στο να προσφέρει τις πιο αξιόλογες υπαίθριες δραστηριότητες στους απανταχού φυσιολάτρες στα πιο ωραία σημεία της Βορείου Ελλάδας.

http://www.greenoliver.gr/index.php?lang=eng

  • Active Sport Club. Από το Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο δίνουν τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν το SUP, το windsurfing και το snorkeling στην όμορφη παραλία του Αγγελοχωρίου, Θεσσαλονίκης.

http://active-sport-club.eu/#activities

 

  • Seaworld. Αυτό το εκπαιδευτικό κέντρο καταδύσεων προσφέρει την εμπειρία της κατάδυσης σε αρχάριους και προχωρημένους σε εξαιρετικά σημεία κατάδυσης.

https://seaworld.gr/index.php?lang=en

  • Triton Scuba. Αυτή η σχολή κατάδυσης με πέντε βάσεις στη Χαλκιδική έχει τη δυνατότητα να προσφέρει υποθαλάσσιες εμπειρίες σε εξαιρετικά νερά.

http://www.tritonscuba.gr/?extLang=LG

Add a comment