Σημειώστε ότι οι παρακάτω δωρεάν ξεναγήσεις δεν πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους ξεναγούς. Συνεπώς, κατά τη διάρκειά τους δε γίνεται είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους ή σε ιστορικά μνημεία.

  • Thessaloniki Free Walking Tours. O Γιώργος είναι ένας παθιασμένος ντόπιος, ο οποίος δημιούργησε πρώτος το θεσμό των δωρεάν ξεναγήσεων στη Θεσσαλονίκη. Προσφέρει ξεναγήσεις τόσο στο ιστορικό κέντρο, όσο και στην Άνω Πόλη. Για να συμμετάσχει κάποιος θα χρειαστεί να παραβρεθεί στο σημείο συνάντησης στην ώρα έναρξης.

https://www.thessalonikifreewalkingtours.com/

  • Explore Thessaloniki. Ο Γιάννης επέστρεψε στην πόλη του έπειτα από τη διαμονή του στο εξωτερικό με το όραμα να φανερώσει την ομορφιά της Θεσσαλονίκης σε κάθε επισκέπτη. Για κάθε ξενάγηση απαιτείται εκ των προτέρων κράτηση.

http://explorethessaloniki.eu/thessaloniki/

Ανδοκίδου 24, 54634
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Δωρεάν Παροχές όλων των δωματίων: Πετσέτες μπάνιου, κλινοσκεπάσματα, στεγνωτήρες μαλλιών, αφρόλουτρο/σαμπουάν, βραστήρας, φρυγανιέρα, καφετιέρα, ψυγείο, καταψύκτης, φούρνος, ασύρματο ίντερνετ.

Δωρεάν Υπηρεσίες για όλους τους επισκέπτες: Γραφείο Υποδοχής (08:00 – 23:00), Πρωινό (08:30 – 11:00), Ταράτσα, Αυλή, Χώρος φύλαξης αποσκευών, Κοινόχρηστος υπολογιστής, Εκτύπωση καρτών επιβίβασης, Τσάι & καφές φίλτρου, Χάρτες πόλης, Επιλογές στάθμευσης σε δημόσιο χώρο, Δωμάτια για κατοικίδια.

ΜΗΤΕ : 0933K134K0797800

Υπηρεσίες με χρέωση: Πλυντήριο και στεγνωτήριο

Ώρες Άφιξης (τσεκ ιν): 13:00μ.μ. – 00:00π.μ.
(Άφιξη μετά τις 00:00 μπορεί να οργανωθεί κατόπιν ενημέρωσης)

Ώρα Αναχώρησης (τσεκ άουτ): 11:00π.μ.

LittleBigHouse© 2019 | Powered by Stonewave