ΔιεύθυνσηΑνδοκίδου 24, Θεσσαλονίκη

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Οδηγίες άφιξης

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ | ΤΑΞΙ | ΤΡΕΝΟ | ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
Από το κέντρο της πόλης: 

Με Λεωφορείο: Υπάρχει ένα αστικό λεωφορείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να έρθετε δίπλα στην πόρτα μας, το νο. 23 (Ν/Σ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΣΥΚΙΕΣ). Η συχνότητά διέλευσής του είναι κάθε 12 – 15 λεπτά, το κόστος του εισιτηρίου είναι 1,00 ευρώ, το πρώτο λεωφορείο ξεκινά στις 05:30 και το τελευταίο στις 00:00.  Μπορείτε να επιβιβαστείτε στο λεωφορείο είτε στο Σιδηροδρομικό σταθμό –όπου είναι η αφετηρία του – ή από τις κατάλληλες στάσεις στο κέντρο της πόλης (όπως για παράδειγμα η «Πλατεία Ελευθερίας» επί της οδού Βενιζέλου). Αποβιβαστείτε στη στάση «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ», η οποία απέχει τέσσερα λεπτά από το Little Big house. Έπειτα ακολουθείστε τις αναλυτικές, βήμα – βήμα, οδηγίες που δίνονται στο αρχείο που μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Με Ταξί: Εναλλακτικά, αν επιλέξετε να φτάσετε με ταξί, θα χρειαστεί να του δώσετε τη διεύθυνσή μας: Ανδοκίδου 24, (τ.κ.54634) δίπλα στην Πλατεία Καλλιθέας στην Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκης. Το κόστος διαδρομής από οπουδήποτε στο κέντρο δε θα ξεπεράσει τα 5,00 – 6,00 ευρώ. Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε το εξειδικευμένο αρχείο με οδηγίες άφιξης για επαγγελματίες οδηγούς.

Από το Αεροδρόμιο Μακεδονία (SKG):

Με Ταξί: Η διάρκεια είναι περίπου 20 με 25 λεπτά και το κόστος δε θα ξεπεράσει τα 20,00 με 25,00 ευρώ, αναλογικά με την ώρα, καθώς μετά τα μεσάνυχτα ισχύει η διπλή ταρίφα.

**Αν επιθυμείτε να οργανώσουμε εμείς (από το Little Big House) τη μεταφορά σας προς τον ξενώνα μας με ταξί, ενημέρωσέ μας και θα το κανονίσουμε με χαρά. Ενδεικτικά σας πληροφορούμε ότι οι τιμές θα είναι 18,00 ευρώ (πριν τα μεσάνυχτα) και 25,00 ευρώ μετά τα μεσάνυχτα. Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης για πάνω από 20 λεπτά, θα ισχύσει έξτρα χρέωση 12,00 ευρώ/ώρα.

Με Λεωφορείο + περπάτημα/ταξί: Το λεωφορείο Χ1 και η νυχτερινή εκδοχή του το Ν1 θα σας μεταφέρουν στο κέντρο της πόλης από το Αεροδρόμιο σε 25 με 30 λεπτά με εισιτήριο 2,00 ευρώ. Τα λεωφορεία Χ1 και Ν1 λειτουργούν όλο το 24ωρο. Θα χρειαστεί να αποβιβαστείτε στη στάση (ΚΑΜΑΡΑ) που βρίσκεται επί της οδού Εγνατία. Με το που φτάσετε στην Καμάρα (Αψίδα του Γαλερίου) μπορείτε να αποφασίσετε αν θα αφιχθείτε στο χώρο μας: α) περπατώντας 10-15 λεπτά ανηφορικού δρόμου 1χλμ ακολουθώντας τις οδηγίες του συνδέσμου https://goo.gl/maps/5jbqpvhttuC2, (προτείνεται σε όσους έχουν αποσκευές πλάτης και απολαμβάνουν το περπάτημα), ή, β) θα επιβιβαστείτε σε ένα ταξί για να σας φέρει στην πόρτα μας σε 5 λεπτά, με κόστος διαδρομής μέγιστο 4,00 – 5,00 ευρώ.

Από το Σιδηροδρομικό Σταθμό (ΟΣΕ):

Με Λεωφορείο: Το λεωφορείο 23 (Ν/Σ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΣΥΚΙΕΣ) έχει τερματικό σταθμό/αφετηρία ακριβώς έξω από το Σιδηροδρομικό Σταθμό. Αφού επιβιβαστείτε στο 23, θα χρειαστεί να αποβιβαστείτε στη στάση «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» », η οποία απέχει τέσσερα λεπτά από το Little Big house.  Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 25-30 λεπτά. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 1,00 ευρώ.

Με Ταξί: Η διάρκεια είναι περίπου 10 με 12 λεπτά και το κόστος δε θα ξεπεράσει τα 10,00 με 12,00 ευρώ, αναλογικά με την ώρα, καθώς μετά τα μεσάνυχτα ισχύει η διπλή ταρίφα.

**Αν επιθυμείτε να οργανώσουμε εμείς (από το Little Big House) τη μεταφορά σας προς τον ξενώνα μας με ταξί, ενημέρωσέ μας και θα το κανονίσουμε με χαρά. Ενδεικτικά σας πληροφορούμε ότι οι τιμές θα είναι 9,50 ευρώ (πριν τα μεσάνυχτα) και 11,00 ευρώ μετά τα μεσάνυχτα.

Από τα ΚΤΕΛ Μακεδονία:

Με Δύο Λεωφορεία: Θα χρειαστεί πρώτα να επιβιβαστείτε στο νο.8 από τα ΚΤΕΛ και να αποβιβαστείτε στην 9η  στάση «ΝΕΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ», (η διάρκεια θα είναι περίπου 7 λεπτά). Από εκεί θα ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρατίθενται παραπάνω. Βεβαιωθείτε ότι θα χρησιμοποιήσετε το οικονομικότερο εισιτήριο δύο διαδρομών, που μπορείτε να προμηθευτείτε πριν εισέλθετε στο λεωφορείο από τα πωλητήρια εισητηρίων (έτσι θα πληρώσετε 1,20 αντί για 2,00 ευρώ).

Με Ταξί: Η διάρκεια είναι περίπου 12 με 15 λεπτά και το κόστος δε θα ξεπεράσει τα 12,00 με 15,00 ευρώ, αναλογικά με την ώρα, καθώς μετά τα μεσάνυχτα ισχύει η διπλή ταρίφα.

**Αν επιθυμείτε να οργανώσουμε εμείς (από το Little Big House) τη μεταφορά σας προς τον ξενώνα μας με ταξί, ενημέρωσέ μας και θα το κανονίσουμε με χαρά. Ενδεικτικά σας πληροφορούμε ότι οι τιμές θα είναι 11,00 ευρώ (πριν τα μεσάνυχτα) και 13,50 ευρώ μετά τα μεσάνυχτα.

Αποστάσεις σε χλμ (Km)

0
Αεροδρόμιο «Μακεδονία» (SKG)
0
Σιδηροδρομικός Σταθμός (ΟΣΕ)
0
Υπεραστικός Σταθμός Λεωφορείων (ΚΤΕΛ Μακεδονία)
0
Κεντρικός Σταθμός Λεωφορείων Χαλκιδικής (ΚΤΕΛ Χαλκιδικής)

Προτάσεις για στάθμευση οχημάτων

DRIVING ARROUND

Το Little Big House hostel και καφέ δυστυχώς δε διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, αλλά βρίσκεται σε μία περιοχή, όπου κάποιος έχει τη δυνατότητα να σταθμεύσει δωρεάν και συνήθως δε δυσκολεύεται να βρει θέση στάθμευσης σε απόσταση μεγαλύτερη των δύο ή τριών λεπτών από την πόρτα μας.

Οι περισσότεροι επισκέπτες μας βρίσκουν χώρο στάθμευσης ακριβώς πίσω από το Little Big House hostel και καφέ και συγκεκριμένα επί της οδού Μεγάρων (στη συμβολή με Δαναού) υπάρχει ένας ανοιχτός δημόσιος χώρος, στον οποίο μπορεί να σταθμεύσουν έως και εφτά με οχτώ οχήματα.

Η πρότασή μας, αν επιθυμείτε να παρκάρετε όσο πιο κοντά γίνεται στο Little Big House, είναι να ακολουθήσετε την οδό Αχιλλέως, η οποία ξεκινάει από την αλάνα απέναντι από το Γενικό Νοσοκομείο του Αγίου Δημητρίου, να στρίψετε δεξιά και επάνω στην Αποστόλου Παύλου μέχρι να φτάσετε στην Πλατεία Καλλιθέας. Κάνοντας έναν αριστερό ελιγμό στην Πλατεία Καλλιθέας θα βρείτε την οδό Ανδοκίδου στο δεξί σας χέρι. Αν ακολουθήσετε την οδό Ανδοκίδου, θα μας βρείτε στα 200μ., στον αριθμό 24. Όπου κι αν βρείτε χώρο στάθμευσης στους προαναφερόμενους δρόμους, θα είστε δίπλα στο Little Big House hostel και καφέ.

Εναλλακτικά, μία ακόμα πιο εξασφαλισμένη στάθμευση βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο έναντι του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος (Γ.Ν. ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ), το οποίο βρίσκεται  350μ. νοτιοανατολικά του Little Big House. Απέναντι από το Νοσοκομείο υπάρχει μία ανοιχτή αλάνα όπου μπορείτε να παρκάρετε με ασφάλεια το αυτοκίνητό σας δωρεάν, σε περίπτωση που δε θα θέλατε να μπείτε στην περιοχή της Άνω Πόλης με το αυτοκίνητο. Από το συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης βρισκόμαστε σε απόσταση 5-6 λεπτών με τα πόδια.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Downloads

Discover more

DIRECTIONS TO LITTLE BIG HOUSE

DRIVING DIRECTIONS & PARKING SPACES IDEAS

Ανδοκίδου 24, 54634
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Δωρεάν Παροχές όλων των δωματίων: Πετσέτες μπάνιου, κλινοσκεπάσματα, στεγνωτήρες μαλλιών, αφρόλουτρο/σαμπουάν, βραστήρας, φρυγανιέρα, καφετιέρα, ψυγείο, καταψύκτης, φούρνος, ασύρματο ίντερνετ.

Δωρεάν Υπηρεσίες για όλους τους επισκέπτες: Γραφείο Υποδοχής (08:00 – 23:00), Πρωινό (08:30 – 11:00), Ταράτσα, Αυλή, Χώρος φύλαξης αποσκευών, Κοινόχρηστος υπολογιστής, Εκτύπωση καρτών επιβίβασης, Τσάι & καφές φίλτρου, Χάρτες πόλης, Επιλογές στάθμευσης σε δημόσιο χώρο, Δωμάτια για κατοικίδια.

ΜΗΤΕ : 0933K134K0797800

Υπηρεσίες με χρέωση: Πλυντήριο και στεγνωτήριο

Ώρες Άφιξης (τσεκ ιν): 13:00μ.μ. – 00:00π.μ.
(Άφιξη μετά τις 00:00 μπορεί να οργανωθεί κατόπιν ενημέρωσης)

Ώρα Αναχώρησης (τσεκ άουτ): 11:00π.μ.

LittleBigHouse© 2019 | Powered by Stonewave