Καλέστε μας: +30.2313.014323
Ανδοκίδου 24, Θεσσαλονίκη Χάρτης
Enjoy the breath-taking views from our Hotel
Great panaromic mountain view makes the best place to admire nature.
Sea with a very beautiful view to the sea and Sunny Beach Resort.
We offer a choice of comfortable rooms and great rates
We offer a choice of comfortable rooms and great rates

A Little Big House

Το Little Big House είναι ένας ολοκαίνουριος ξενώνας, ιδανικός για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ήσυχο καταφύγιο για να χαλαρώσουν, να γνωρίσουν ξεχωριστούς ανθρώπους και να ανακαλύψουν όλες τις ενδιαφέρουσες πτυχές της Θεσσαλονίκης, τον πλούσιο πολιτισμό της, την πολύχρωμη ιστορία της, την ξεκούραστη καθημερινότητα και την ατελείωτη νυχτερινή ζωή.

Βρίσκεται στην πιο γραφική, ήσυχη και ασφαλή γειτονιά της πόλης, την Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης, σε μια τοποθεσία που προσεγγίζεται εύκολα από το κέντρο της πόλης με έναν σύντομο περίπατο. Τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της πόλης απέχουν μόλις δέκα λεπτά περπατώντας από την πόρτα μας.

Η ιδέα ξεκίνησε το 2005 έπειτα από μία συναρπαστική, ταξιδιωτική εμπειρία στην Ευρώπη.

Η υπόσχεση που δόθηκε τότε ήταν να κάνουμε κάποια στιγμή το όνειρό μας πραγματικότητα. Να δημιουργήσουμε ένα μέρος που να προσφέρει στους ταξιδιώτες όλα τα προνόμια ενός σύγχρονου hostel και συνάμα όλα τα πλεονεκτήματα της φιλοξενίας σε ένα ελληνικό σπιτικό.

There is no place like home

But, we are working on the idea that

Home is where you are
Χάρης & Βίκυ, ιδιοκτήτες του LittleBigHouse

Καλοκαίρι 2011

Αυτό που προέκυψε από την πραγματοποίηση αυτού του ονείρου είναι η δημιουργία του Little Big House στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης. Ανοίξαμε την πόρτα του Little Big House το καλοκαίρι του 2011 και φιλοδοξούμε να προσφέρουμε μία αξέχαστη διαμονή και έναν ακόμα λόγο να θεωρείται η Θεσσαλονίκη ένας αγαπημένος προορισμός.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά,

Χάρης και Βίκυ

  The Balkan Backpacker network hostelz.com